Wednesday, May 25, 2011

Contact Lens....






Assalamualaikum...


Harini mau bicara pasal contact lens

Suke tengok org pakai ia...eceh

Contact lens atau yang biasa disebut soft lens, kini banyak digunakan bukan jer untuk gaya dan penampilan tetapi juga membantu penglihatan juga.

Byk kot jual kat pasaran..cthnye kt kedai2 cermin mata.

Warna coklat dan biru selalunye menjadi warna kegemaran dan popular di kalangan kaum perempuan karana akan merubah penampilan seseorang. Ala-ala comel giteww. Au!! (ngade2 lak)



Haha....aku xde la pengalaman. Tapi hasil kajian tgok memang seyes comel gak sesape yg pakai bende tu. Cam nak try pakai tapi kene pikir 18 kali gak ler. hahaha takut x sesuai pulak.



Ni contoh muke-muke bile dah pakai ia;






die wat muke seyes x senyum pon comel. Agak2 ar...dah memang muke comel kot. tampo karang.hahaha.Kalo ak pakai kaler ni...ape jadi?? Mungkin aku senyum meleret sehabis baik pon tidak comel sebegini. warna kuning ni.







Ni kaler hijau...comey gak bile die pakai.Bukan bile ak pakai. hahaha





Natural three tone violet. Ungu ler tu. Comey gak bile die pakai.






Biru a.k.a pop dark blue.





Pop dark violet

Nak try..




Ni x tau kale ape. Brown2 gitew. Nak try.


Baiklah....sy mahu berenti berangan2. hoho. Strees jer tgok pic2 tu comey jer. (Eh)






KOrang2.......aku ade surprise ni






surprise!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*





Ni aku edit2 pic. Konon-konon pakai contact lens hijau u. Hehehehe ilang stress tgok pic nih.( ngade2)

Pastu edit pakai bulu mata palsu.heheheh

Mungkin bila pic ni dibariskan dgn pic2 kat atas2 tu...agak2 ade beza x?? ke same jer? ke canne? hahahaha


Ok2...sori for being gedik. Xde koje ni nk wt. Ade keje kosong?? PM me plez.




Ok tata titit tutu..






P/s: teima kasih coz sudi baca entry yg ntah ape2 ni. :-)









2 comments:

  1. hey sangat comel gambar yg akhir sekali tu :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggalkan komen anda :-)