Sunday, March 31, 2013

Comey tak?

Tadi buat header blog yang baru. Harap-harap tak berubah dengan cepat seperti sebelum ini. Sebab diri sendiri bosan melihat header sebelum ini macam tidak menarik. Nah..ini header yang baru comey x KAK TON? eh. Tak kisahla kan asalkan comey macam kak ton( sambil kelip-kelip mata). Hehehe...


Lama dah tak cerita yang betul-betul cerita dalam belog ini. Hehe..mesti anda juga perasan kan asyik post video sahaja. (tau takpe...) Zzzzzzzzzzz....Wake up wake up!!! aku berkata di dalam hati. Eh ayat macam terpengaruh dengan ayat dalam novel padahal tak baca pon novel sekarang. Tengok cerita yang ala-ala novel adala contohnya Setia Hujung Nyawa. Tapi cerita Rindu Bertamu di Abu Dabi tu dari novel ke? Bukan kan tapi cam best jugak la. Comey Tasya Shila bertudung kalah kak ton. Err..Yang pasti aku saya akan tengok setiap hari maklumla nak tengok suasana di Abu Dabi...(^_^) . Alasan.Tadi juga saya edit gambar bulan satu hari tu. Nah.Edit ala-ala gambar lama comey x kak ton? hahahaha....sila jangan marah gurau je...(gurau kasar nampak)


Tiba-tiba rasa macam nak makan nasi dengan petai. Mmmm kate nak diet. Tak pelah malam ni je...hehe. K la jumpa lagi :-)2 comments:

Terima kasih kerana tinggalkan komen anda :-)